Поредно издание на семинара "Кафе за събуждане"

Димитър Божанов
14.02.2011 / 11:25

Честит ден на любовта, приятели!

И весел Трифон Зарезан, разбира се : ) Кой каквото предпочита, важното е радост да има! Пиша ви, за да ви подсетя, че остават само няколко дни до поредното издание на семинара ми "Кафе за събуждане". Все още имате възможност да се включите на време. Достатъчно е да изпратите запитване на имейл seminari2011@gmail.com. Докато се чудите какво да правите, по-добре вижте информационното видео, което записах по повод този семинар. Ето и линк:

You need to install, upgrade or enable your Flash Player
.

И нали помните, вселената обича действието и бързината. Така че, ако нещо отвътре ви казва, че искате да сте на този семинар, действайте! Уникално по рода си преживяване е само на един клик разстояние от вас ; ).

На гости в Пловдив и Стара Загора

Обиколката ми из страната продължава. След вълнуващите срещи с читатели и фенове на позитивното мислене в Търново и Враца, с издателство Бард пристигаме в Пловдив и Стара Загора. Ще сме в книжарница Хермес в града под тепетата на 16 февруари (сряда) от 17:30 часа. Доведете и приятелите си! Ще си поговорим за смисъла на живота. В Стара Загора идваме на следващия ден - 17 февруари (четвъртък). Срещата е в мола, отново е в книжарница Хермес. Ще ви чакам там в 17.30!

 

Поздрави, усмивки, прегръдки и много любов ви желая от сърце!

Митко Божанов

 
 

Copyright © 2008-2016 ОПТИМИСТ | RSS емисия | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев