Елеазар Хараш: Паразитите имат за цел да завладяват съзнанието на човека (ВИДЕО)

Елеазар Хараш
13.12.2017 / 14:55

Днешната култура е един голям паразит. Тук въобще не става въпрос за критика, а за различаване. Кризата на съзнанието - това също е сбор от паразити. В този свят, едно над 80-90% има криза на съзнанието. Паразитите са навсякъде - в ума, в съзнанието, в образованието, политиката, религията, т.нар.”окултисти”, т.нар. “бяло братство”, навсякъде… Паразитите не признават кой какъв е, а има ли слабости.

 

Паразитите са навлезли във волята на човека, в неговите погрешни цели и желания. Паразитите са физически и духовни. По-опасните са духовните, като по-скрити, но къде са главните им входове? Те са влезли в думите. От там започва голямата борба на човека. Затова се иска голям контрол. От думите започва най-голямото падение и развала. Един човек с развалени думи - това се знае вече, че работят паразити, подготвят го за болести и те могат така да се настанят, че самият човек да стане паразит.

 

Паразитите действат с внушения. Подтикват към най-различни склонности. Като цяло те въртят кормилото на живота на човека - на земните, на полу-духовните, на полу-религиозните, и въобще религиозните...а също и на окултистите.

 

Психическите паразити се предават най-вече чрез разговори и общувания. Заживее ли един паразит в човека, той вече си има вътре в човека свой собствен живот и стил. Някой път мислиш, че говориш с човека...гласа е на човека, обаче....(говори паразита). Това все още е частично обсебване. Най-лошото е, когато паразита изцяло поеме ръководството над ума на човека и тука вече човека няма думата.

 

Ако човек разбере това, което говори, той много ще подобри и ще възвиси живота и думите си…, и Чистия си път. Но той трябва да е търсач на Истината и много мълчалив, за да пази думите. Ако хората не разберат дълбоко как действат паразитите, те не могат да променят живота си и ще вървят към все по-дълбока обреченост.

 

ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ВИДЕО ПО ТЕМАТА:

https://portal12.bg/publikacii/eleazar-harash-parazitite-imat-za-cel-da-zavladyavat-saznanieto-na-choveka-video
 
 

Copyright © 2008-2019 ОПТИМИСТ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев