Гарабитов: Започнете пролетното изчистване на тялото след Пълнолуние

Алберт Барух
20.02.2019 / 10:11

На 19 февруари 2019 г. в 17:55 часа имаме Пълнолуние. Затова 20 и 21 февруари са подходящи за стартиране на пролетното пречистване на тялото, съветва Иван Гарабитов. Природолечителят, бивш заслужил треньор по борба, е създател на европейски и световни шампиони не само в спорта, но и в здравословното отслабване.

След пълнолунието, по време на намаляващата луна, тялото започва да отдава, а не да задържа, метаболизмът се ускорява и извеждането навън на всички ненужни отрови става по-бързо. Започването на детоксикираща програма в този период е лесна за спазване и в синхрон с природата. Отслабването е бързо, лесно, трайно и безвредно! А резултатите, смъкнатите килограми са двойно повече, отколкото при хранителен режим в другите фази на Луната, посочва Гарабитов.

Той съветва, както правим основно пролетно изчистване на дома, така да подходим и към тялото си. За да предпазим организма от преждевременна старост, трябва да водим борба срещу вътрешната автоинтоксикация, да се грижим за хигиената на вътрешните органи. Детоксикацията става лесно и ефективно с два натурални сиропа – швейцарски и български, посочва Гарабитов. Дървесният палмов сироп, който прилагат в центровете „Гарабитов“ е произвеждан от 50 години в Швейцария и разпространяван в над 130 страни. Бионсе, Наоми Кембъл и куп холивудски звезди редовно го ползват за пречистване, отслабване и подмладяване. „Дар от Гарабитов“ е уникална комбинация от ябълков оцет, чесън, джинджифил и мед. В доклада си пред учени от БАН проф. д-р Игнат Игнатов, който анализира качествата на сиропа, посочва, че напитката детоксикира организма, балансира жизнените функции, намалява нивата на холестерола, подобрява жизнеността. Приемането на двата сиропа води до лесно и бързо изхвърляне на отровите от тялото, в резултат на което се свалят излишните килограми и повишава енергичността. Детоксикацията с тях води до подмладен външен вид и добро здраве.

„Именно програмата с тези два сиропа, които са вид течна храна, съчетани с лесни за изпълнение упражнения за около 20 минути на ден, ме върнаха към живота“, каза за медиите 38-годищният Алберт Барух от София, един от най-успешните модни и рекламни фотографи у нас. Той уточни: „Благодарение на методиката Гарабитов спрях инсулина, възстанових си психическото равновесие и нормализирах теглото като отслабнах 17 кг за 3 месеца, при това без да се лишавам от храна и без увисване на кожата“.

Учителят Петър Дънов също е съветвал да се започне пролетното пречистване на организма през февруари, веднага след Пълнолуние.

Още снимки от новината

Алберт Барух
Иван Гарабитов

 

 
 

Copyright © 2008-2021 ОПТИМИСТ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев