Пожарите в Австралия - Огнена молитва за осъзнаване на човечеството

Пожарите в Австралия - Огнена молитва за осъзнаване на човечеството
06.01.2020 / 11:41

Ето и силното послание на Вяра Крушкова, с което ви призоваваме да отправим силни молитви, не просто огънят да спре, а хората да се събудят и осъзнаят, че връшане назад няма. Природата започва да чисти, раковото образование, която все повече я мъчи. Единственият начин, нещата да не станат по-сериозни е пълно осъзнаване и цялостна смяна на мисленето и начинът на живот на хората, който в момента е в пълен дибаланс с нея:

 

Австралия гори от септември. От година на година горещите вълни и сушите стават все по-тежки. Аборигените от години опитват да бъдат чути, че земята и огъня се управляват разрушително, и че така се натрупва "гориво", което един ден ще доведе до каквото виждаме сега. А пожарите за тази земя са нещо, с което те са живели и са се справяли и преди. Властите пък им пречат да се погрижат за земята, както са го правили, защото тя не е тяхна и какво ли не.

 

Аборигените направиха декември огромно събиране, за да измолят "излекуване на духа и земята". "This country is sick".

 

Бялата цивилизация е пълна с обяснения. И непрекъснато е на прага да изнамери Великото откритие, което да реши Пробремът. Пълна е с правила и забрани. Непрекъснато има нужда от нови и нови регулации, правила и забрани. Непрекъснато нещо не й е у ред и трябва да се поправя с ново правило и нови силови в широк смисъл мерки за следене и контрол на изпълнението.

 

Вероятно скоро ще имаме и регулация и законоустановен ред за общуване с Природата. На основание чл. 3, ал. 2, т. 14 от Закона за общуване с Природата и намиране на вътрешна цялост, Регионална инспекция по връзки с природата дава Разрешение на Вяра Крушкова да проведе лично вътрешно разтоварване в рамките на 2 часа на дата 12.04.2020, прилагайки Протокол 263 на РИВП.

 

Бялата цивилизация сега, 4-5 месеца по-късно, пращаме помощ - пари и хора - в Австралия и в крайна сметка, наред с болката по изгорелият Живот, ще се почувстваме добре от това, защото сме състрадателни, съпричастни и отдадени. И това отново ще ни попречи да видим, че причината е в грешката у нея, цивилизацията. Т.е. у нас. А докато това не приемем, докато не схванем, че не сме богове, няма как да се справим с промяната си, и резултатите ни ще бъдат унищожителни. А ние ще ги кърпим с още правила и регулации.

 

А България е Австралия. И света ни е Австралия. Унищожаваме Живота и ще го правим, докато не спрем да поставяме себе си на върха и на Небето и на Земята, нашите нужди над всичко и така да унищожаваме себе си отвътре.

 

Каква метафора е този огън... дето изгаря и пречиства. Унищожава, за да се преродим. Защото this civilisation is sick.

Още снимки от новината

Пожарите в Австралия - Огнена молитва за осъзнаване на човечеството

 

Източник: https://portal12.bg/
 
 

Copyright © 2008-2022 ОПТИМИСТ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев