Коронавирус и връзката между Ухан и Милано? Изградените 5G мрежи (ВИДЕО)

Коронавирус и връзката между Ухан и Милано? Изградените 5G мрежи (ВИДЕО)
11.03.2020 / 09:50

Каква е връзката между центъра на епидемията от коронавирус в многомилионния град Ухан в Китай и центъра на епидемията в Италия - Милано? Това е, че и в двата града действа 5G мрежа, клетките на която облъчват населението.

 

Сами по себе си коронавирусите съществуват от години, но сега учените наблюдават нещо впечатляващо - масов срив в имунната система на хората заради високите 5G честоти, особено на тези, чиито организми не са адаптирани на редовно честотно облъчване - а именно по-възрастните от хората. В допълнение към това като се добави храненето с меса на диви и екзотични животни - вкл.прилепи, гущери, змии и т.н., резултатът е налице.

 

След като връзката между епидемията и новата 5G технология е абсолтно очевидна, последващото разпространение на заразата сред зоните без 5G мрежи е вече естествено последствие. В тези зони обаче, макар и да се разпространява, имунитетът на хората срещу коронавирусът ще е по-силен. Това се доказва и от статистическите данни за заболелите в сравнение с най-тежко засегнатите зони с 5G - каквито са Ухан и Милано.

 

Българския учен проф.Живко Желев заяви пред Портал12, че облъчването с 5G е в такава честота, че буквално ще накара клетките под кожата на хората "да завират". Това ще води до изключително тежки проблеми не само с имунната система, но и с вегетативната нервна система, а също ще увеличи рискът от тумори с над 200%.

 

Темата за вредното влияние на лъчението с новата 5G технология вълнува много хора както в България, така и в глобален мащаб. Опасенията са основателни след като редица учени от БАН, както и международни експерти предупредиха за изключително вредните последици за здравето на хората от високите честоти на новата 5 G мрежа.

 

Досега 1G, 2G, 3G и 4G използват между 1 до 6 гигахерца честота. Според официален доклад на учени от Калифорнийската асоциация за мозъчни тумори 5G използва масово между 24 до 90 гигахерца GHz честота. В частта на радиочестотното излъчване на електромагнитния спектър, колкото по-висока е честотата, толкова по-опасна е за живите организми.

 

Една от спецификите на 5G е, че за да осигурява силно рекламираният свръх-бърз интернет (друг е въпроса кой има нужда от това), клетките, които излъчват високочестотните сигнали трябва да са гъсто разположени и много по брой.

 

Инсталирането на 5G клетки в селата и малко населените райони няма да е изгодно за телеком операторите, а освен това, дори в близост да има 5G антени, то разстояние от над 500 метра от най-близката 5G антена ще отслабват сигнала и свързаността автоматочно ще преминава от 5G на 4G или дори 3G. В допълнение, ако в селото има дървета или сгради, това допълнително ще ограничи вредното облъчване с 5G сигнал. Оказва се, че селата ще са най-защитени от опасните електромагнитни лъчения на 5G антените.

 

За защита и лекуване:

 

Списък на лекарствата:

Ако искаш истинско лекарство срещу болестите, когато те атакува злото, трябва да проявиш Любовта.

Да желаеш на хората винаги Доброто.

Да се стараеш да оправиш и най-малките си грешки и постъпки. Оттук започва голямото лечение. Това означава да вземеш най-важното лекарство в духовен, вътрешен смисъл, защото по този път ти се приближаваш до еликсира на живота.

 

Лекарства:

Да имаш широко поведение и доброта в сърцето - много важно лекарство.

Да се откажеш от изгода заради Истината.

Да се стремиш към морална сила, отхвърляйки съблазните на живота.

Когато злото те атакува, да проявиш Любовта.

Да желаеш на хората добро и щастие. Вътрешно да си даваш сметка дали си искрен или е имитация.

Да използваш силата си само за помощ.

Да бъдеш скромен и отстъпчив в речта, в разговорите, не само приятелските.

Да съхраняваш искреност и доверие винаги; дори когато те лъжат, продължавай да вярваш. Ако запазиш доверието, ще има един непрекъснат поток светлина към теб.

При среща с мъдрия да ставаш критичен само към себе си.

Когато си насаме със себе си, да се наблюдаваш (движения, мисли)

 

​срещу рака и онкологичните заболявания:

"Господи, освободи ме от егото!"

 

за здравето:

"Господи, научи ме да придобия мекота"

 

за здравето:

"Господи, нека моята Любов към Истината бъде моето единствено здравословно състояние"

„Господи, огради ме с диамантената стена на Твоята бяла светлина. Божият Дух, възлюбленият на моята душа, ще направи всичко за мен.“

 

Казва се три пъти с вдигната дясна ръка, свита в лакътя, като се прави обръщане на тялото в кръг. Най-напред се обръща на изток и се произнася формулата, след това на юг, после на запад и север, като формулата се произнася при обръщането във всичките посоки и мислено се огражда всичко с диамантена стена и бяла светлина.

 

Още по темата:

Радиестезистът Иван Тодоров: 5G категорично уврежда мозъка! (ИНТЕРВЮ)

https://portal12.bg/publikatsii/Radiestezistyt-Ivan-Todorov-5G-kategorichno-uvrezhda-mozyka-INTERVYu-.p7789

 

Изчточник: https://www.portal12.bg/
 
 

Copyright © 2008-2022 ОПТИМИСТ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев