Д-р Тимен Тимев: Никаква промяна няма да има, докато не се върнат Съвестта, Благородството, Състраданието, Саможертвата!

Д-р Тимен Тимев
14.01.2021 / 09:40

13-и Януари 2021. Д-р Тимен Тимев споделя:

 

"Никаква промяна няма да има и вие ще продължавате да умирате докато не се премахнат Парите! Парите, които превръщат всяко научно откритие в технологично безчестие! Никаква промяна няма да има докато се позволява на Пощурялото Интелектуално Чудовище в черепа на човека да държи властта над своя генетичен материал, и да експериментира с него, за да угоди на нуждата си от опиянение от своето патологично величие !

 

Никаква промяна няма да има докато Егоизмът, Садизмът и Демонизмът продължават да впръскват Отровата на Екстаза във вашето наивно сърце!

 

Това, че днес Смъртта пристига екзалтирана не я прави по-малко смърт ! Никаква промяна няма да има докато вярвате на Обещанието, че ще ви направят Господари на Гибелта, и че всеки от вас подобно на Бог ще може да си играе цинично със съзнанието на Другия ...! Че дълбоко във вас притаено живее и расте могъщото вродено желание да унищожавате боговете си !

 

Никаква промяна няма да има докато вярвате на лъжата, че е възможен живот без ценности, че всичко е позволено, и че няма Невидим Морален Ред, които да ви наказва.

 

Никаква промяна няма да има докато не се върнат Съвестта, Честта, Благородството, Милостта, Състраданието, Сърадването, Саможертвата и докато Любовта към Другия не надхвърли любовта към самите вас !

 

Никаква промяна няма да има докато вие не се изместите в Друга Територия на Мозъка, и в друга Фреквенция Честота на Психиката, в която няма да се раждате програмирани, обезчестени и симулирани от Дигиталната маска на Сатаната!

 

Такова подобно Изместване в Друга Територия на Мозъка и в Друга Честота на психиката може да ви пренесе единствено Месията на Глобалната Революция, който месия е всеки от вас! Всеки един е месия на глобалната революция, ако от щастлив роб на Машината се превърне в Нещастния Господар на Съзнанието си!

 

Защото Съзнанието иска и се ражда от вашето сложно Нещастие, а Машината иска и се ражда от вашето елементарно Щастие! Че този който ви подари Познанието ви направи Нещастни, а този който ви отне Познанието ви направи Щастливи! ..; което и върши Машината! Затова учете се да уважавате Дара на Познанието, който ви дава Съзнанието и властта над материята, правейки ви нещастни!"

 

* Със сълзи на очи и сърце - Д-р Тимен Тимев.

 

Портал12
https://portal12.bg/
 
 

Copyright © 2008-2023 ОПТИМИСТ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев